De belangrijke gebeurtenissen in uw leven vragen om een enthousiast en ervaren fotograaf die zich onopvallend de hoogtepunten van de dag vastlegt. 

U krijgt van deze dag een USB-stick/harde schijf met daarop alle foto’s op hoge resolutie en een diavoorstelling die u op de televisie kunt kijken.

U kunt eventueel later zelf nog een fotoalbum maken van de geleverde foto’s. 

Bent u geïnteresseerd? Dan bent u welkom voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek maken wij kennis en bespreken globaal de trouwdag.

Eén reactie op “Fotografie”

  1. Kanhai hebben hele professionele foto- en videograven. Zij hebben onze bruiloft prachtig gefotografeerd en geflimd. Ook al was het een rare tijd om te trouwen.

    Zij hebben toch alle mooie momenten vast gelegd, met alle maatregelen in achtgenomen (corona bruiloft). Alle gasten vonden de aanwezigheid ook erg prettig. Tijdens de dag hebben wij niet echt gemerkt dat er foto’s en een video werden gemaakt. Als er een idee was voor een foto werd dit met oms overlegd.

    Binnen 24 uur kregen wij de eerste foto als voorbereiding op de rest. Dus als je een professionele fotograaf en videograaf zoekt, neem dan contact op met Kanhai.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: